21:57 Lite (mycket) träningssnack

Tjena! Jag fick två uppenbarelser nyss. 1. Jag skriver här alldeles för sällan. 2. Jag skriver om helt fel saker.
Ja, alltså. Detta året har mitt intresse för både kost och hälsa ökat extremt mycket. Dels för att jag var i min "värsta" form i slutet av förra året, men också för att jag verkligen insett hur mycket jag älskar att träna. Och jag älskar att laga god & hälsosam mat, samt hitta nya recept!
 
Men. Träning kan gå i överstyr, jag vet. Det kan gå från att vara hälsosamt till väldigt ohälsosamt istället. Men jag tycker att jag har hittat en bra balans i livet (still getting there, typ, haha) mellan träning, mat och.. allt annat som mina vardagar kretsar kring.
Jag känner att jag verkligen äääälskar att träna. Varför? Inte för att jag känner en sorts press inför "Beach 2012...2013.....2024...", men för att jag älskar känslan. Jag hatar slöa träningspass utan jag vill känna svetten rinna som floder, pulsen öka, och köra skiten ur mig själv tills jag knappt kan stå längre. Okaj, inte så extremt kanske. Och känslan efteråt... Att duscha lääänge och äta en god och hälsosam middag. Hade jag haft tiden så hade alla mina kvällar sett ut så.
 
 
 
 
Sedan mår jag bra i längden också. Jag blir gladare, mer alert, effektiv, det går bättre i skolan, mer klartänkt.. Ja, ni vet. Allt det där med endorfiner och så. Sedan känner jag att min hy blir finare, jag känner mig "lättare" i kroppen, och min mage fungerar bättre.
 
Men på samma sätt som folk kan få dåligt samvete för att de äter ohälsosamt, kan jag få dåligt samvete för att jag väljer att äta hälsosamt. Jag får nästan dölja för folk när jag går till gymmet för att de inte fattar varför, och tycker att det är löjligt att träna så mycket. Ibland lägger jag upp vad jag äter på Instagram, och då ska jämt någon fråga "Äter du alltid såhär nyttigt? Äter du aldrig typ chips eller godis?". Det är klart jag gör! Men ärligt talat, jag tycker inte om att äta skräpmat som godis och chips, för att jag mår så dåligt efteråt pågrund av att min mage blir kaos och jag blir så typ.... slö. Jag äter hellre än fruktsallad, mörk choklad eller nötter! As simple as that.
Äe, vet inte riktigt vad jag ville säga med detta inlägget. Men jag kanske kommer börja blogga mer om träning helt enkelt. Om det inte känns för dumt... Jag vill INTE uppmuntra någon till en ohälsosam livsstil där allt kretsar kring mathets och överträning, men jag vill uppmuntra fler till nyttigare val och mer.. SVETT! Haha. Om ni inte redan följer mig på instagram så heter jag louisestyle, där brukar jag publicera tränings/matbilder.
 
Hoppas någon pallade läsa detta. PUSS!
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

åh vad härligt med någon som tycker som jag gör haha :)
recept på nyttiga smoothies skulle uppskattas då jag börjar tröttna på mina hallon-banan-yoghurtsmoothies :p

Ha det bra!

2012-10-25 @ 15:37:22
Postat av: Olivia

Jag tänkte bara slänga en komentar om att jag känner precis likadant....asså träning är seriöst de bästa jag vet, för det finns inget känsla som kan slå känslan efter ett hårt träningspass,combat spinning aa åh mera BÄSTA! ;-) och jag vet också man får kommentarerna som varför tränar du så mycket hur orkar du..går det inte över styr, men det är min livsstil jag gör det för att jag mår bra inte för att jag ska bli smalast i världen! ville bara slänga denna komentar kram kram! ;-)

2012-10-25 @ 17:03:56
URL: http://esolivia.devote.se
Postat av: SOFIA

Känner detsamma!! Synd bara att man inte har tiden till att träna och lägga ner mycket tid på hälsosamma rätter. Tycker det är såå kul med träning, mat osv. :D Skulle vara jätteroligt om du började blogga mer om träning och sånt. Är nämligen inne i en period då jag är extremt taggad på träning hela tiden och just nu har jag även ett typ "sockeruppehåll" för att få bort sötsuget. Om du skulle blogga om träning och sånt skulle jag bli ännu mer motiverad!! Jag tränar inte heller för att bli smalare, mår bara så otroligt bra av det. Men en vältränad kropp tackar man ju inte heller nej till;)

Kram på dig fina Louise!

2012-10-25 @ 21:12:40
Postat av: Amanda

Klart man orkar läsa!!! GRYMMAAAAAASTE TJEJEEEEEEEEEN!

2012-10-27 @ 13:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0