Always look on the bright side of life

Hejsan bloggen. Varning för ett inlägg där jag tänker klaga. Så om du inte tycker om att läsa om tråkigheter, var vänligen scrolla förbi det här inlägget!
 
Idag har jag mått konstigt. Det har varit grått väder ute. Jag har varit morgontrött. Jag har haft ångest och känt mig frustrerad. Jag har struntat i att gymma för att min kropp sa nej (vilket var bra). Nu kliar det i benen på mig. Jag har haft sjukt ont i magen nästan hela dagen. Det har varit grått väder ute. Det har regnat. Jag har längtat bort. Jag har längtat tillbaka. Jag har gråtit en skvätt.
 
Men, dagen har ändå haft sina ljuspunkter. Hade en rolig danszaträning och fikade med min fina vän Enni. Så får försöka minnas dagen för det istället för allt det dåliga. Och faktiskt tillåta mig själv att inte alltid prestera på topp. Ibland får man ligga inne och dega. Ibland får man tycka synd om sig själv. Alla har dåliga dagar. Man är ju bara människa.
 
Imorgon väntar en 5 timmar lång uppsatsskrivning - kanske inte den roligaste fredagssysselsättningen. Men jag tänker gå dit med ett mål att gå därifrån nöjd. Senare under dagen väntar en svettig och rolig streetdanslektion och mysig tjejkväll. Heja heja, Louise!
 
 

Kommentarer
Postat av: SOFIA

Kämpa på fina Louise! Du verkar så snäll och klok, dessutom är både din egen blogg och Beautyfreaks grymma. Snygg är du också!!

2012-11-09 @ 18:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0