RELEASE ME

Men hey, här har det ett tag sedan man uppdaterade ja. Shame on me!

Så.. ja. Tillvaron i livet känns lite blandad kan jag ju säga. Har lite ångest inför saker och ting, bland annat fetaste matteprovet imorgon.. Men ser fram emot en mysig helg med min fina♥. Behöver en liten break i vardagen känner jag, hehe. En annan sak som lättade ångesten lite med var en sak jag fick reda på innan på dansen idag, inför föreställningen. Åhhh, i can't believe it! Tänker dock inte avslöja det ännu, mohaha.

Annars då? Ni kanske sett på Beautyfreaks att jag och Dejana stylade modeller till en plåtning inför en butiks vårkollektion i lördags. Det var SÅ roligt. Både att styla och att få agera lite fotografassisent/stylist (?) på plats. Lätt något jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden, det hade jag inte ens funderat på förens nu typ. Well well, vi får la se vad det blir med det. Har bara sett några av bilderna och resultatet blev sjukt bra i alla fall.

ÅH, ÅNGEST!!! Vill inte ha matteprov!! Funderar på att inte plugga något mer ikväll och bara hoppas på det bästa - en taktik jag kört på alltför ofta nu på senaste tiden. Shame shame shame!Funderar på att slinga håret nu i veckan.. Ännu mera ångest haha. Känner för världens förändring fast ändå inte. Som jag brukar då alltså.

Kommentarer
Postat av: antonia

du har så fint hår bror

2012-03-05 @ 21:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0