Girls are girls

Tjejer är komplicerade.

1. Vi lägger energi på att störa oss på saker/människor, istället för att lägga den energi på att faktiskt lösa det vi stör oss på. Eller ta tag i problemet och berätta för människan vad den gör för fel, så att den kan ändra på felet och så att vi kan sluta störa oss.
2. Alltför många tjejer är experter på att umgås (ehm.. påstås vara best friend) med tjejer de egentligen hatar.
3. Vi drar slutsatser om människor utan att faktiskt ta reda på den riktiga anledningen till varför vissa beter sig som dem gör.
4. Är vi ledsna gör vi allt för att dölja detta, istället för att rakt ut säga vad som är fel och ändra på felet för att sen bli glada igen.
5. Är vi ledsna går vi och bär på det så länge att vi till slut inte kan hålla oss längre och får ett hysteriskt, ogenomtänkt utbrott (alltför ofta i form av ett blogginlägg).


6. Är det något vi inte vill så gör vi också allt för att dölja detta, när vi egentligen borde göra raka motsatsen för att slippa att må dåligt i slutändan.
7. Vi tål inte sanningar för att vi är vana vid att inte höra den, för att vi själva inte ger andra sanningen. Det blir som en ond cirkel.
8. We are all fake bitches. Haha okej, skoja bara.
9. The list goes on and on and on and on and on..

WELL! Vi borde lära oss mer av killars beteenden. De är raka med vad dem tycker. Tycker de inte om någon, säger/visar dem det. Eller bara undviker att lägga onödig energi på den ogillade människan. Och de är chill med sanningen för dem vet hur man tar den, och att den svider onödigt mycket när man gör allt för att dölja den. Killar glömmer gammalt groll och vet hur man släpper gammal, kvarliggande ilska.
Killar skulle aldrig få för sig att umgås med någon som får dem att må dåligt. It makes no sense för dem, för det ingår i deras natur att inte göra det.
Killar sitter inte och skriver om ett enda sms 536 gånger för att sedan be en killkompis trycka på "Skicka".

Sedan säger jag inte att alla killar gör såhär. Eller att de alltid har rätt. Men dem flesta killar är chill, och vi borde bli mer chill helt enkelt. So... that's pretty much it. Nu ska jag fortsätta min matkoma i soffan. PEACE OUT

Kommentarer
Postat av: Anna

Amen!

2012-02-04 @ 16:02:49
URL: http://akjensdottir.blogg.se/
Postat av: helena

word!!

2012-02-04 @ 20:02:54
URL: http://hhelena.devote.se
Postat av: Jessica

Kan inget annat än att hålla med dig mer!!

2012-02-04 @ 20:18:34
URL: http://jescas.blogg.se/
Postat av: Lotta

tyvärr kan man ju bara hålla med...

2012-02-05 @ 12:06:17
Postat av: emma

GILLA GILLA GILLA! :D härmed ska jag bli en kille. :D

2012-02-05 @ 19:49:02
URL: http://cheerupemokidz.blogg.se/
Postat av: Bella (BB)

True. Just därför som jag inte gillar tjejer och mycket hellre[och nästan bara]umgås med killar xD

2012-02-10 @ 00:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0