SICK

Det finns typ inget värre än när man känner hur det börjar kittla i bihålorna, hur man gör sig redo för en rensning av både huvud och näsa, andas in.... MEN. Nej, Louise. Du förtjänar inte att få nysa. Du är inte värd denna handling, trots att det är det bästa du vet.
Ligger nerbäddad i sängen med laptopen på magen. Nysandes, snuvandes, hostandes och med molande huvudvärk. Det är inte roligt att vara sjuk.. Fast skönt ibland då man kan komma undan med det mesta när man är sjuk, haha. Till ex. man kan ligga och tjocka sig precis som jag gör nu, med en marabou 200-grammare på nattduksbordet, lite frukt och ben & jerry's på det. Jag är som hemma!
Well. Jag hade då tänkt att börja mitt nyttiga liv och bli riktigt biff. Men äh, vi skjuter på det lite till tycker jag. Åtminstonde till nästa vecka!
Det var trevligt med Live "sändning" på Beautyfreaks innan, via Bambuser.com. Jag tror jag kommer göra en sändning själv fast på den här bloggen, där jag svarar på era frågor som i en direktsänd frågestund. Det lät som att många ville det innan så ja, håll utkik.
Nu ska jag kolla på lite avsnitt av SYTYCD (So You Think You Can Dance). See ya!

Kommentarer
Postat av: lotta

Ja, gör det! Säg till ett par dagar innan bara :)

2012-02-26 @ 13:54:07
Postat av: Gabriella

Fin blogg och krya på dig!

2012-02-26 @ 18:28:33
URL: http://gabriellaita.blogg.se/
Postat av: Sofia

Livechatten igår var grym! :) Skulle vara toppen om du hade en på denna bloggen också. Säg till innan bara! Inte på söndagar 13-14.30 för då har jag träning! ;D Haha nejdå.Krya på dig finis!

2012-02-26 @ 21:10:17
Postat av: stina

krya på dig sötnos <3

2012-02-27 @ 18:43:05
URL: http://stintann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0