No feeling

Har försökt att sova i en timme nu. Bara legat och svettats typ, haha. HELT klarvaken. Gick upp och tvättade mina sminkborstar och kokade mig lite te istället. Nu sitter jag här.
Annars då? Jag är sjukt taggad på den här veckan. Eller... är jag det? Haha. Jag fyller 18 på torsdag och på lördag ska jag till Sigges för att se Kapten Röd live och dansa loss hela natten lång typ. Ändå är jag ganska neutral i mina känslor. Jag är inne i en ganska udda period nu, då jag typ inte känner varken lycka eller sorg. Jag vet, det låter sjuuuukt konstigt... Men jag vet inte, någon som känner med mig? Känner mig varken lycklig eller ledsen, ändå har det inte hänt något speciellt. Jag har ingen direkt anledning till att må såhär. Tror jag inte. Ohwell, jag är ju lite udda, har alltid varit och kommer alltid att vara typ. Nu pratar jag i nattmössan känner jag. Hmm.
 
Detta är värt att fundera över.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner exakt det du känner. Jag e varken glad eller ledsen,vet inte exakt vad jag ska göra heller. Känner mig helt nere en sekund och andra sekunden toppen.

2012-08-28 @ 18:09:21
Postat av: alva

EXAKT samma känsla. exakt.

2012-08-28 @ 20:00:11
Postat av: S

Känner nästan som dig.
Eller egentligen är jag sjukt ledsen för vissa saker som hänt i mitt liv på senaste tiden men samtidigt är jag jätteglad för allt bra jag har osv. vilket resulterar i konstigt humör. Liksom både glad och ledsen, på samma gång typ.
Måste låta som ett psyko men ja, that's who I am haha.

2012-08-28 @ 21:06:52
Postat av: Alexandra

Hade en lärare som berättade att riktig lycka kan man bara känna 7 min om året. Glädje kan man känna ofta, men inte lycka. Lycka är ju så mycket mer än att bara vara glad.

2012-09-01 @ 15:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0