12:46

Tjollatjollatjollahopp. Kände för att skriva ett inlägg för att liksom skjuta ner föregående inlägg... Haha nejdå, jag ångrar inte att jag skrev det. Ni är några som skrev att ni kan relatera till det, och det kan kanske kännas skönt. Att veta att man liksom inte är ensam om sina feelings.

I alla fall.. Igår övningskörde jag och hade min andra körlektion. Jag är t-a-g-g-a-d och ska försöka släpa ut mamma en runda senare idag igen. Om jag pallar med... Här sitter tjejen med två fotbollar till halsmandlar, och som har läkartid kl 15. JAG ORKAR INTE. Jag får inte träna. Och jag hathathathathataaar det. Nu tänker ni säkert "EEHMMM OKEEEEJ, tjejen som är rädd för att bli tjock.... palla". Och nej, så är inte fallet. Jag mår dåligt när jag inte får träna, jag vet inte varför men.. Jag känner mig som en säck. Och den bästa känslan i världen är den man får efter ett hårt träningspass där svetten sprutat åt alla håll och kanter. Capish?

Ahjuste, tillbaka till körkortet. Jag skulle sååå gärna vilja ha det redan i höst, men tveksamt om det går.. Jag har ju kört en del i sommar. Jag kommer säkert ta det om 25 år typ bara för det. För att jag är jag.
Ni som har körkort, vad har ni för tips?


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag hade teorin förra veckan och har uppkörningen imorgon! Inte lite nervös!! Men mitt bästa tips är att göra risk ett och risk två om man inte redan gjort de och sedan så fort som möjligt boka tid till teori och uppkörning! Är mycket lättare när man har ett datum, blir att man pluggar mer seriöst då också :)

2012-08-14 @ 13:59:01
URL: http://jeennyy.webblogg.se/
Postat av: sanna

jag är likadan när det gäller träningen, tror man får lite panik och ångest när man inte får träna eftersom att man mår så bra utav det annars :) älskar träning! hoppas du kryar på dig!

2012-08-14 @ 16:53:33
URL: http://thoughtsandstuff.blogg.se/
Postat av: josse

känner också igen mig i din träningstanke, förkyldning sucks!och angående körkortet: övningskör mycket hemma även att du har börjat ta lektioner och sätt upp ett mål, realistiskt såklart. Och börja lite lätt med teorin även att det känns avlägset så blir det inte lika jobbigt mot slutet. lycka till :))

2012-08-14 @ 19:05:25
Postat av: Frida

Övningskör mycket hemma, backa och parkera mycket så det sitter säkert till uppkörningen och börja plugga teori i tid så har du snart ditt körkort! :)

2012-08-14 @ 23:00:36
URL: http://booklusen.bloggplatsen.se/
Postat av: rebecca

Börja plugga teorin i god tid!;)

2012-08-14 @ 23:22:53
URL: http://rebeccakaller.se
Postat av: Joakim Forsberg

Happyface :D

2012-08-14 @ 23:43:24
URL: http://joakimforsberg.se
Postat av: madeleine fredriksson

som andra har sagt så är det jätteviktigt att du pluggar mycket teori heeeela tiden så att det sätter sig. Även köra mycket hemma. Det viktigaste är att tro på sig själv! (låter klyschigt, jag vet, men sant!)

2012-08-15 @ 00:51:47
Postat av: Hanna

Fixade körkortet i juni och mina körlärare sa att dem på uppkörningen brukar ta med: parkera,fickpakera och vändning i t-korsning eller korsning är vanligt att det förekommer.

Dessutom ser dom mycket på säkerhet före annat så tänk på det vid tex övergångsställe.

(såklart är det säkert olika för varje stad då)

Annars är teorin väldigt viktig, jag hade teorifrågor på körskolan som fanns i olika faser (a,b,c, fordon osv) och jag pluggade asmkt på dom och kunde många utantill men på själva riktiga teoriprovet var det helt annorlunda frågor än dem. Så att läsa boken och teorifrågor på dator (om körskolan har det) är bra att båda två att plugga.

Annars: ta det lugnt och gör ditt bästa på både övningskörningar och sedan på proven :)!Kram

2012-08-15 @ 01:19:22
Postat av: Rebecka

Så lite så det var bara kul :) Vi har haft en toppen vecka i Rhodos :D!<3

2012-08-20 @ 17:34:02
URL: http://rebeckavalfridsson.blogg.se/
Postat av: fanny

jag trodde de skulle ta tusen år att ta körkort bara för att jag är jag haha. men jag fokuserade bara på det ett tag och jag skrev in mig på körskolan i början av september och hade mitt körkort i slutet av december så tycker det gick hyffsat snabbt :) tips vet jag inte riktigt, men börja med teorin i tid för att köra det lär man sig lite helatiden kanske när föräldrarna ska handla osv men teorin är en jävla jävel, fy vad tråkigt! hahah

2012-08-21 @ 14:24:39
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: NOJDB

När du reste till Turkiet, reste du från Stockholm, Arlanda?

2012-08-22 @ 18:49:51
URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0