Birthday


Innan man kan leva

 
man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva
man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva
 

No feeling

Har försökt att sova i en timme nu. Bara legat och svettats typ, haha. HELT klarvaken. Gick upp och tvättade mina sminkborstar och kokade mig lite te istället. Nu sitter jag här.
Annars då? Jag är sjukt taggad på den här veckan. Eller... är jag det? Haha. Jag fyller 18 på torsdag och på lördag ska jag till Sigges för att se Kapten Röd live och dansa loss hela natten lång typ. Ändå är jag ganska neutral i mina känslor. Jag är inne i en ganska udda period nu, då jag typ inte känner varken lycka eller sorg. Jag vet, det låter sjuuuukt konstigt... Men jag vet inte, någon som känner med mig? Känner mig varken lycklig eller ledsen, ändå har det inte hänt något speciellt. Jag har ingen direkt anledning till att må såhär. Tror jag inte. Ohwell, jag är ju lite udda, har alltid varit och kommer alltid att vara typ. Nu pratar jag i nattmössan känner jag. Hmm.
 
Detta är värt att fundera över.
 

What am i supposed to do?


They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz he's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
no it don't break even..


Jag saknar dansen. Jag saknar att tänka bort och drömma. Glömma allt som annars inte går att glömma. Som sitter fastkedjat i tankarna dagarna i ända.
Jag trodde inte jag kunde sakna såhär.


12:46

Tjollatjollatjollahopp. Kände för att skriva ett inlägg för att liksom skjuta ner föregående inlägg... Haha nejdå, jag ångrar inte att jag skrev det. Ni är några som skrev att ni kan relatera till det, och det kan kanske kännas skönt. Att veta att man liksom inte är ensam om sina feelings.

I alla fall.. Igår övningskörde jag och hade min andra körlektion. Jag är t-a-g-g-a-d och ska försöka släpa ut mamma en runda senare idag igen. Om jag pallar med... Här sitter tjejen med två fotbollar till halsmandlar, och som har läkartid kl 15. JAG ORKAR INTE. Jag får inte träna. Och jag hathathathathataaar det. Nu tänker ni säkert "EEHMMM OKEEEEJ, tjejen som är rädd för att bli tjock.... palla". Och nej, så är inte fallet. Jag mår dåligt när jag inte får träna, jag vet inte varför men.. Jag känner mig som en säck. Och den bästa känslan i världen är den man får efter ett hårt träningspass där svetten sprutat åt alla håll och kanter. Capish?

Ahjuste, tillbaka till körkortet. Jag skulle sååå gärna vilja ha det redan i höst, men tveksamt om det går.. Jag har ju kört en del i sommar. Jag kommer säkert ta det om 25 år typ bara för det. För att jag är jag.
Ni som har körkort, vad har ni för tips?


PARTY LIKE THERE'S NO TOMORROW

Jag innan två olika lokalfest för ett tag sedan. Vet inte om jag visat dom... Sitter just nu och taggar till min partylista. På fredag köööööör vi 18årsfest! WOHO. Är så taggad att jag bara vill upp o rocka loss som ni såg i videon här om dagen, haha... Men nej, kroppen måste vila för jag håller på o bli sjuk känner jag. Får. Inte. Hända.

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSS!

PS. I love you

Jag vill bara stanna upp en sekund och andas lite. Ibland i livet så känns allt väldigt, konstigt och ja.. vissa saker har en tendens att röra till det i huvudet på en. Ganska bra. I magen också för den delen. Och överallt annars i kroppen. Det är inte särskilt behagligt, som det kanske låter. Men ja, då är tur att man har fina vänner som alltid finns där. Peppar, stöttar och ger råd. Orkar att lyssna på mitt eviga tjat. Slutar aldrig med att komma med bra idéer och tankar. Tack för att ni finns. Jag älskar er jättemycket. Och saknar en bunt av er med. ♥


LIVE NU! Frågestund med mig


WHAT TO DO?

FF hemma? Vet du inte riktigt vad du ska göra? Ja, men då kan du ta och kolla vad jag brukar hitta på..


TURKEY

Hello darlings! Nu är jag hemkommen från en härlig och SKIIIITVARM vecka i Turkiet, Side. Side ligger mellan Antalya och Alanya, om jag inte har helt fel. Om ni nu undrade alltså, hehe. Jag har haft det jättebra med la familia!

Det har varit närmare 40 grader varje dag, vilket kan vara liiite jobbigt ibland, men visst är det fel o klaga? Hehe. Annars då? Jo, Side levererade kan man säga! Stranden var superfin och havet var turkosblått och klart, varmt också. Centrum i Side var mysigt med mycket småbutiker och trånga gator med stenhus. Folket som bor där är VÄLDIGT pratglada, speciellt om man har blont och lockigt hår.... Haha. Vi åt ute varje kväll och maten var ärligt talat inte lika bra som den var i Marmaris (en annan ort i Turkiet) som vi var i, förra året. Priserna är ganska höga om man ska äta på en finare restaurang vid havet, men där är maten också oftast sämre men läget bättre.
Vi åt på en liten lokal "kebabpizzeria" en dag, och där var maten SJUKT god och jättebillig. Nu vet ni lite! Jag vet inte riktigt om Side är stället att åka till om man vill festa en hel vecka med tjejkompisarna, för det var ganska lugnt där om kvällarna/nätterna. Då är nog Marmaris eller Alanya ett bättre resmål.Finns inget bättre än att sitta på en mysig restaurang en varm sommarkväll vid havet.

RSS 2.0