11:36 you just don't always love yourselfYou self destructive
Little girl
Pick yourself up
Don't blame the world
So you screwed up
But you're gonna be ok

21:21 kaos

Var på samhällsfest igår (som Dejanas klass anordnade) och det va mucho fun, innan det blev kaoooz! Haha. Tänkte lägga upp gårkvällens outfit men bilderna som mamma tog på mig blev så extremt fula.. näe, men jag känner mig så snäll idag att ni nog får se dem ändå. Med en viss censurering dock.

Everybody talks bad about somebody
And never realises how it affects somebody
And you bet it won't be forgotten
Envy is the only thing it could be


20:02 I see myself I'm looking at the mirror on the wall

Bilden har ingenting med inlägget att göra. Tycker väldigt mycket om den bara. weheartit.com
Åh. Känner verkligen för att skriva av mig lite. Varning för en lång, utdragen och aningen djup text - eller djup och djup. Fylld med mina tankar i alla fall!
Jag har tänkt på en sak. Jag är sjukt självkritisk. I mina ögon duger jag sällan och detta har bara gått nedåt det här året. Plötsliga utslag i ansiktet gjorde inte saken bättre. Inte bara det utan ja, en massa annat.. Främst utseendemässigt då. Jag vill känna mig fin hela tiden och gör allt (ja, nästan bokstavligt talat) för att känna mig fin. Ändå gör jag inte det! Men alltså.. jag har börjat inse nu att jag borde sluta bry mig så mycket. Livet är för kort för att bry sig. Seriöst! Jag tänkte på det idag. Jag har inte ätit choklad på snart ett år för att jag är rädd för att få en massa finnar och gå upp i vikt. Är jag inte löjlig? Jag åt en 200grammare varje helg förut och inte dog jag av det! Livet är kort och ting som choklad är till för att avnjutas (i lagom mängder då haha, men det är grejen med mig.. lagom existerar inte!! haha). Och alltså..
En annan sak slog mig idag.
Det jag hatar hos mig själv och stör mig enormt på, ser jag inte hos andra. I mina ögon är alla andra perfekta utom jag. Och alla andra har troligtvis minst lika många komplex som jag har - bara att de inte låter dessa komplex styra deras liv.
Om jag hör någon klaga på hennes/hans näsa, öron eller vad vet jag som i deras ögon är fult - har jag aldrig ens lagt märke till det förut.
Kanske är det så med mig också? Det jag hatar hos mig själv kanske inte är lika tydligt i andras ögon. Jag måste försöka intala mig detta. Men det är svårt. För ibland kan det kännas som att alla ser mina komplex tusen gånger mer än jag själv. Men det är ju inte så. Eller? Haha, jag hoppas inte det i alla fall.
Nä, slutpratat för ikväll. Jag borde läsa i min engelskabok. Fast nu ska jag se Idol.. but waaaait. Idol är inte dag va? FAN!! Haha, jag som längtat hela kvällen.. Hejdå.

15:27 CRAZY IN SUGAR

GAAAH! Jag är sugen på allt och inget. Jag vill frossa i chokladbollssmet (det bästa som finns typ), cornflakeskakor, Ben & Jerry's, kladdkaka, lösgodis, choklad, glass.. Ja, ni fattar. Ska nog slänga ihop en sats med chokladbollssmet lite senare tror jag. Ett tips är att klicka i lite smet i en mugg, köra en liten stund i mikron och sen ösa på med kokos. NOMNOMNOM!

Såhär känner jag mig just nu!!!!

16:31 dagens outfit:

Stickad tröja & kortärmad skjorta under från Second hand. Vitt linne från Ginatricot. Svarta strumpbyxor från H&M. Bootsen är mammas gamla som jag fyndade på vinden innan idag. Puss!

16:12 thank you love

Dragana var på besök hos mig igår kväll. Vi gjorde det vi är allra bäst på.. att göda varandra. Vi åt en massa chips och alldeles för mycket kladdkaka med sprutgrädde! Yeah. I alla fall.. Fick en försenad födelsedagspresent av henne och i paketet låg dessa underbaringar. Vilka pjucks va? I love them! Tack fina, fina Dragana. Puss.

20:02 innan jag kände dig


Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig


14:01 en outfit:


Kofta, kortärmad skjorta och rött skärp från Second hand. Svarta jeans från H&M. Örhängen från PUSS och klockan är också från Second hand, haha. 
En outfit jag bar för ett par dagar sedan. Inget jättespeciellt men bättre än inget, eller? Nu måste jag plugga. Puss.

20:47 måndag

Snodde den här listan av Blondinbella. Tyckte den vore rolig att göra! Hoppas ni tycker den är lika rolig att läsa, haha.
Dagens humör:
Lugn och glad, fast ändå inte.
Dagens mående: Ganska seg och trött, men ändå väldigt stressad. Ont i magen. Tror jag håller på att bli sjuk..
Dagens borde: Plugga matte - som vanligt! Men har jag matteboken hemma? Näe.
Dagens frisyr: Håret uppe i en slarvig bulle.
Dagens smink: Inget som vanligt.
Dagens klädsel: Kortärmad skjorta, kofta, svarta jeans, rött skärp och svarta boots.
Dagens planer: Har redan varit i skolan och haft tre träningar på raken. Förstår ni mitt mående nu? Haha.
Dagens materiella vill ha: Öh.. Öh.. Ny höst/vinterjacka!
Dagens fundering: Som vanligt - varför jag alltid måste sätta mig i ett läge där jag inte hinner med någonting och bara är stressad. Men men! Överlevde jag förra hösten/vintern så överlever jag den här.
Dagens beroende: Raggmunk och flääääsk!
Dagens tråkigaste: Att det är kallt ute
Dagens längtan: Till min fina pojke..
Dagens superlängtan: December! Juuul..
Dagens tidning: Har inte läst någon tidning idag =(
Dagens låt: Melissa Horns nya "Under löven".

Jag för.. 3-4 år sedan? Har en massa gamla, gamla bilder på datorn. Hojta till om ni vill se fler.

11:14 You got that smile


Modell: Jag
Foto: Min kusin Jennie
Två bilder från en bortglömd photoshoot som jag och Jennie gjorde förra sommaren. En väldigt lyckad photoshoot med många bra bilder dock! Ni lär få se fler bilder inom en snar framtid. Om ni vill?
För övrigt - sitter just nu på datorkunskap. Vi ska se på film men det.. krånglar.. och hjälp har tilltagits.. så jag sitter här under tiden. Blogga är kul igen. Yay me! I eftermiddag ska jag dansa i väldigt många timmar. Först jazz, sen dansza träning och efter det drill. Jag är inte frisk. Puss!

22:22 ♥

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

And I can't believe, uh that I'm your girl,
And I get to kiss you baby just because I can.

22:00 Jag är tillbaka och är här för att stanna

HEJ! Nu kör vi igen. Typ. Haha.. Ja, det har ju gått en ganska lång tid sedan ni fick höra något från Louisestyle-Louise, och inte Beautyfreak-Louise. Har haft det hektiskt detta året och mer hektiskt lär det bli! Men för att hantera allt detta hektiska tror jag att jag behöver någonstans att skriva av mig lite. Och det får bli här. Låter bra va? Nu låter det som att den här bloggen kommer endast bestå av text och så är det givetvis inte. Förvänta er fler second hand-fynd än någonsin, shopping, kläder och styling i allmänhet, massor av recept, träning, knasigheter.. 
Men ni får inte glömma en sak.
Jag skriver här för att jag vill och jag skriver här när jag vill och kan. Det är på dessa villkor som jag börjar blogga igen. Känner jag mig pressad lär jag sluta direkt - om jag känner mig själv. Puss på er!


RSS 2.0