13:47 ♥ ♥ ♥


Jag hittade ett fint paket i postlådan imorse. Jag började nästan gråta när jag öppnade det. Hur fina vänner får man ha? Tack Louise. Jag älskar dig massvis!!

20:14 FY

Tryck mot bröstet, ångest i magen, illamående, nervositet.. Allt för ett jävla matteprov. Vad är det med mig? Seriöst. Om det inte vore för den här matten hade jag sett fram emot en händelserik och rolig vecka. Men nej nej! Aldrig finns det tid att slappna av..


vill ha, haha

GOOD TIMES

Jahapp.. Här har man inte lagt upp något på ett tag.


Jag lever i alla fall! Knappt typ. Nej men som sagt, jag gillar rutiner och så men när man ibland knappt tillåter sig att stanna och andas börjar allt bli ganska jobbigt. MEN, nu ska vi inte vara negativa (precis som i alla andra inlägg). Det finns mycket fint med livet just nu med. Jag måste bara lära mig att fokusera på det och lyfta fram det lite mer. På sistonde har jag nämligen bara sett och känt av allt som är lite sämre.. och liksom gömt undan det som faktiskt gör mig lycklig. Som faktiskt får mig att stiga upp på morgonen liksom. Let's be positive!

Det är höst. Jag gillar hösten, väldigt, väldigt mycket. Jag tycker inte den är deprimerande eller mörk på något sätt. Den får mig att kunna koppla av på ett helt annat sätt. Allt är så fint! Brandgula löv som vilar vackert på gatorna och skogen som färgas i alla möjliga nyanser. Myspys! Haha. Sen är det inte alldeles för långt till jul heller.. WI! Julen är något bland det bästa som finns - allvarligt talat. Jag älskar snön, maten, att det är okej att fika typ hela tiden hehe, alla färger, musiken, värmen (inte bokstavligt då, utan att alla är så.. glada), pyntet.. lucia! I love it all. Jag och mamma var på julmarknad i Åminne i lördags och det var lovely, hihi.
Sedan finns det mycket annat fint.. Alltså, haha. Vilket rörigt inlägg. Men istället för att kolla i min kalender och sucka för att allt alltid krockar och för att allt är så tajt - ska jag vara glad för att jag faktiskt hittar på en massa grejer. För jag tror jag hade mått ännu sämre av att sitta hemma och inte göra någonting. Jag ska vara glad att jag får dansa så mycket som jag gör och för att jag har vänner som vill hitta på saker med mig. Att jag har fina vänner och en fin pojkvän som gör mig lycklig. Att jag går i en klass som jag kan vara mig själv i till hundra procent. Allt som jag länge längtat efter förut känner jag att jag faktiskt har nu.

WELL WELL. Haha, nu ska jag sluta prata strunt. Vilket meninglöst inlägg. Undra ifall någon ens kommer läsa detta? Haha, nej nu.. ska jag.. öh. Borde plugga! Fast ska kolla Youtube först. Bilden ovan är från sexan/sjuan föressten. Ni kanske undrar. Puss på er.


19:59 I need your reassurance


14:28 ♥13:36 SATURDAY

Har inga nya bilder direkt, så den här får duga. Idag ska jag dansa på en modevisning här i Gislaved, runt tre-tiden börjar den modevisningen och vi i Dansza ska dansa i pausen. Ikväll kommer det folk hit på middag, bland annat min fina Evelina som jag inte träffat på så himla länge. Vi ska en massa gott och snacka skit! Fin & händelserik dag. Puss på er.

14:46 dagens dilemma:


ALLTSÅ! Vet ni hur många gånger det har hänt att jag klivit in på en skoltoalett och det legat en fet korv i toastolen? Alltså. Ja, det är naturligt att göra nummer två men saken är den att.. För det första, vem gör det i skolan? Ah näe okej, nöden har ingen lag. Okej. Men detta är mysteriet...
VART ÄR PAPPERET? Vem fan skiter utan att torka sig? WHAT?

14:37 MUMS!

Gårdagen spenderades på Lisberg med mamma, pappa och Lucas. Och vet ni vad? Jag vann 3 kg chips! Hahaha. Första gången någonsin jag vinner en stjärnvinst där (eller någon i min familj överhuvudtaget), så det var himla roligt! Nomnomnom.

11:10 catch a dream

Något jag bestämde mig för när jag startade den här bloggen var att blogga BARA när jag kan och vill. Så därför tänker jag inte heller komma med någon dum och tråkig bortförklaring den här gången. Fast jo.. haha. Det har bara varit mycket nu på sistonde. Så, nu vet ni.
Har glömt att visa er den här finfina lilla drömfångaren som jag fyndade på en marknad med Dejana för några veckor sedan. Nu har jag knytit den i ett flätat långt läderband och redan hunnit använda den som halsband. Ni lär få se den på någon dag! Puss.

RSS 2.0