23:42 SO MUCH LOVE

Här var det ett tag sedan man skrev, ja! Har haft en jättefin julafton - och jag hoppas ni känner likadant! Ville bara skicka en liten påminnelse till att fina vänner, Robin och min familj. Glöm aldrig hur mycket jag älskar er♥.

Bild tagen för två jular sedan, jag gillar den!

.

Ingen ork

13:45 PARTY

Igår var jag på Felicias birthdaypartyyy med fina vänner! Det var mycket skoj och fullt ös medvetslös (inte för min del dock, haha). Här har ni en bild från igår:

Jag med Emma och Dragana

Idag känner man sig lagom fräsch! Även om jag aldrig dricker på fester kan jag ändå känna mig "bakfull" dagen efter.. HAHA, jag vet.. Jag är speciell. Inga andra nykterister som brukar känna så? Undra då hur jag hade mått OM jag hade druckit.. haha, jag låter den gåtan förbli utan svar ett tag till.

Idag ska jag nog bara strosa runt lite på stan med fina vänner - i jakt efter den sista julklappen! Typ. Det blir mysigt. PUSS!

22:31

Grrrrr! Ilningar i tänderna är fan inget att leka med...
MEN. Imorgon har vi dansföreställning med skolan. Jag hoppas det går bra och jag ber redan nu om ursäkt för om jag skulle råka visa er i publiken lite för mycket av min bakdel i min kortkorta kjol. Varning för känsliga tittare liksom.

Påtal om något helt annat. Igår på naturkunskapen såg vi på en film om en kvinna som blivit träffad av blixten 3 gånger i sitt liv. Hon beskrev smärtan som om hon brann, och som om hon blev överkörd av en lastbil. Gissa vem, om inte paranoida lilla fröken Olsson, som vaknar upp i natten av att det blixtrar och åskar som om världarnas krig pågick precis utanför? WELL. Jag vågade inte gå till skolan på morgonen och fick åka bil med Enni och hennes pappa (kitos, kitos). Ni vet som vet vart jag bor.. erhm.. ja.. nu ska vi inte gå in på detaljer.

Måste sova nu. Nighty!

15:48 VELVET


Tänkte visa er mitt senaste fynd från Second hand. En figursydd, svart kavaj i sammet (ursprungligen från Vero Moda). Har fått en dille på sammet helt plötsligt (sist man bar det var ju typ på julafton när man var riktigt liten, haha), så jag kunde inte motstå att ta med mig den här hem trots att jag var osäker inne i butiken. Nu när jag testat den sitter den som korvskinn! Me like.

19:20 FREEDOM

Gott folk..

IDAG HAR JAG INGET ATT PLUGGA! Wait..

What?

2011-12-12

365 dagar. 1 år. Samtidigt som det känns som att vi känt varandra hela livet känns det som att det var igår det blev vi. Tiden går fort när man har roligt ♥ Jag älskar dig så himla mycket Robin, mer än du någonsin kommer att förstå.


13:09


"Never explain, your friend do not need it and your enemies will not believe it"

17:30 SÖNDAGKom precis hem från julbord med släkten. Satan vad mätt jag är nu alltså! Har aldrig varit såhär mätt förut.. Fast aa, det säger jag typ varje gång jag ätit. Well well.. Sitter och redigerar en liten sminkvideo som förhoppningsvis kommer upp senare idag.

Den här veckan blir wonderbar! Lucia, slut på godisförbud, fest & dansföreställning! Hihi. PUSS!

10:59 ♥

Oj, jag hade inte förväntat mig över 40 kommentarer från er. Så himla fina & peppande kommentarer.. Tack, tack, tack. Det verkar ju finnas några där ute som tycker om mig och det jag gör i bloggarna, trots allt.. Ska bara försöka banka in detta i mitt huvud - trots att det känns näst intill omöjligt just nu. Tack för eran förståelse också, det betyder allt.

source: weheartit.com

Ingen kan få dig att känna dig mindervärdig utan ditt samtycke


20:28 THE DAYS AND NIGHTS ARE LONG

Jag orkar snart inte mer. Vad jag än gör går allt emot mig och vänds emot mig, det känns verkligen så. När jag väl försöker med bloggarna och gör allt för att få ihop fina och bra inlägg får jag ändå ingen credit tillbaka. Det märks inte att jag försöker. Det märks inte att jag vill. För jag kommer alltid vara lata och tråkiga Louise som skiter totalt i sina trogna läsare, Beautyfreaks och sin blogg. Då känns det som att alla timmar då jag istället suttit med video-redigering istället för plugg, och de timmarna jag inte kunnat sova på nätterna för att det känns som att min bröstkorg ska explodera, har varit helt till spillo. Jag orkar inte att aldrig ha en sekund att verkligen kunna andas på och jag orkar inte att jag aldrig kan säga nej till folk. Jag orkar inte att jag inte har någon själv-disciplin och jag orkar inte att jag aldrig kan stå på mig. Jag orkar inte att vad jag än gör så är det aldrig tillräckligt. Jag hatar att inte duga. Jag hatar att jag sitter här med svullna ögon och ont i magen, när jag egentligen borde plugga till mitt Kultur & Idéhistoria prov imorgon. Jag hatar att jag alltid har fel, vad jag än säger. Jag hatar att jag alltid vaknar upp på nätterna och aldrig kan somna om. Jag hatar att jag är mörkrädd. Jag hatar att jag kan sitta och plugga i 9 timmar och ändå inte få det betyg jag vill ha. Jag hatar att jag sitter här, patetisk som jag är, och lipar. Jag hatar att jag skriver detta depp-inlägg som troligtvis ingen kommer att läsa. Och kommer någon att läsa det så kommer personen troligtvis tro att jag bara söker efter sympati. Det gör jag inte. Jag hatar också att klaga, för min tillvaro hade kunnat vara tusen gånger värre. Men ibland blir allt bara för mycket.

Det är fan inte lätt när det är svårt.

RSS 2.0